Omdöme

Peter Rudling

VD - A.N.T


PETER RUDLING

The winner in classic bb 50+

World Championships, Mongolia 2013 

"Inför min VM satsning i klassisk bodybuilding så engagerade jag Ping för att ge mig massage 2 timmar varje vecka. Jag har funnit att Pings massage är perfekt för att låta mina muskler återhämta sig från min hårda träning och förbli skadefri. Resultatet kunde inte bli bättre då jag vann min klass på VM. Jag kan varmt rekommendera Ping som massör.

Ping är lyhörd för mina önskemål och mycket kunnig. Jag planerar redan att engagera Ping inför nästa VM."

- Peter Rudling         

 

AB Name ISP

"Ping på Hälsointeriör, som vi anlitar för företagsmassage på regelbunden basis, är väldigt kundmedveten, duktig på sitt yrke och även lyhörd för individanpassade behov."


ALE kommun

”Ping är en väldigt kompetent och inkännande massör som går på djupet och är lyhörd för kundens speciella behov. Varit väldigt stel i musklerna i ena skinkan efter ett fall i en isig stentrappa i slutet av 90-talet och har prövat annat tidigare som inte hjälpt, efter några tillfällen hos Ping som jag träffat via företagsmassage har jag blivit ”som ny”, härligt!”

Personal från Ale kommun


Angela Olpretean

"Bästa massagen jag någonsin fått. Kroppen kändes helt ny efteråt. Superbra och proffsig massage!"Ann Carrin

”Jag har tränat i olika former ca 2-3 dagar i veckan i hela mitt vuxna liv. Mitt stillasittande jobb har ändå resulterat i att jag ofta haft problem med stel nacke och rygg. Först när jag började träna regelbundet hos Ping lärde jag mig hitta alla de muskler som bygger upp kroppens styrka inifrån – på riktigt.


Ping erbjuder träningsformer som är varierade och roliga, och framför allt väldigt effektiva, då det känns som om hon tänker på hur flera muskelgrupper används, samverkar och kan tränas samtidigt. Jag kan varmt rekommendera Pings träningspass.

Funktionell träning (Core) och Fysbox är mina personliga favoriter.”


Bostads AB Poseidon

”Att vända sig till en massör för att få hjälp med en angelägenhet är för många  ett stort steg. I Ping Kam får man inte bara en oerhört kunnig massör, extremt dedikerad sitt yrke. Man får också en fantastisk hälso-coach, som med sin unika förmåga att lyssna och dela med sig av sina kunskaper, hjälpt mig och ett stort antal av mina medarbetare mot ökat välbefinnande.

Vi rekommenderar Ping till alla vi känner. Ping är massage på riktigt."


Lena Molund Tunborn

VD Bostads AB Poseidon

Familjen Jartun

'Pings träningspass är väl genomtänkta och utgår från hennes kunskaper om hur kroppen fungerar. Variationen och allsidigheten i träningen är stor.

Ping ser alla deltagare i gruppen och ger individuell coaching och uppmuntran. Passen är uppbyggda så att de fungerar både för den som är nybörjare och för den som är van att träna regelbundet.

Vi kan varmt rekommendera Pings pass till den som vill bli starkare, uthålligare och få bättre kondition.'

Agnes, Natanael & Elin JartunKerstin Malinowski

"Är väldigt nöjd med Ping Kam hon är jätteduktig.. ..känner av alla knutar som jag har då jag besöker henne.  Kan varmt rekommendera henne."Laurin Maritime

"Vi på Laurin Maritime har sedan 2014 haft förmånen att få företagsmassage av Ping på Hälsointeriör. Hon hjälper oss med alltifrån att mjuka upp stela nackar, axlar och andra kontorsrelaterade åkommor till att avhjälpa mer idrottsrelaterade skador.


Ping är väldigt kunnig inom sitt yrke, kommer gärna med tips och råd om man ber om hjälp, och mycket omtyckt av oss all. Vi kan verkligen rekommendera andra företag som funderar på att erbjuda företagsmassage till sina anställda att kontakta Ping. Ni kommer inte ångra er.

 


Kulturskolan Östra Göteborg

"Ping är en trevlig och inkännande massör som går på djupet med sina händer"

Min Tandläkare

”Ping gör ett superjobb att hålla våra trötta axlar och ryggar i schack.”


 

 

Peter Ramström

"Jag upplever Ping som mycket duktig och kunnig inom sitt område och hon har hjälp mig med både nack- och ryggproblem. Hon får mig också att koppla av under massagen med avslappnande musik.Unifaun AB

Ping är engagerad , kompetent och lyssnar på vad man har för problem” 


"På 30min åstadkommer Ping en kroppslig renovering."


"Fantastisk bra massage! Ping arbetar professionellt och noga. Själva behandlingen är djupgående och hittar rätt punkter. Trevlig och personlig bemötande med bra resultat!"


Änggårdens förskolan

"Toppenbra! Känner att det hjälper på mina stela muskler, och har även fått bra och användbara tips på hur jag kan öva upp mina axlar på ett enkelt sätt för att förbättra min hållning"


"Kunnig och duktig som hittar och löser upp de ömma punkterna så man går därifrån med lättare steg och mjukare kropp"