Idrott Träning

Träning och idrott

Funktionell träning


Öka kroppens funktion. Funktionellträning är ett effektivt, säkert och roligt sätt att träna. Övningarna utförs funktionellt med och utan redskap. Dem är skapade och anpassade för att ger resultat. Funktionellträning tränar musklerna att arbeta tillsammans, inte enskilt, och på så sätt förbereds kroppen på de rörelser och aktiviteter du ägnar dig åt i livet utanför träningslokalen.


Vi börjar med att träna upp bålens stabilitet och balans, för att sedan öka belastning och svårighetsgrad efter hand. Redskap som används i funktionell träning är, förutom den egna kroppen, bl.a. balansredskap, hantlar, mitsar och säckar. Träningen är på 50 minuter, den består av uppvärmning, stabilitets- och balansövning. Vi avslutar med rörlighetsträning.Fysbox/Crossbox


En "tuff" träningsform som alla kan vara med. Träningen består av fys - och konditionsträning med karaten som inspiration. Även styrketräning med fria vikter, stationsträning, säckträning och stretching. Allt till musik och högt tempo.Bagfighting


En effektiv fys- och konditionsträning till musik.

Träningen innebär att du övar slag och sparktekniker på en boxsäck.

Träningstempot är högt, men träningen är utformad så att alla kan hålla sin egen nivå. Du behöver inte ha några förkunskaper utan alla tekniker görs utifrån dina egna förutsättningar.

Mer om Bagfighting hittar du på Keikos hemsidan

www.keiko.se

Skräddarsyddträning


Är ni några stycken som vill träna för er själva? Har ni speciella önskemål? Är det ett speciellt tillfälle? Vill ni har något extra?

Jag kan hjälpa er att lägga upp ett träningspass som passar just er. Det kan vara bl.a arbetsplatsmöte, "afterwork", födelsedagar, skolprojekt, examendagar, sommarträning, mörhippa, svensexa m.m.

Privatträning


Tillsammans planerar vi en träning som passar just dig. Vi ser över vilka behov du har och vilka tider du kan. Det viktigaste att vi tränar det som du tycker är roligt och som du trivs bäst med.   

Företagsträning


Att motionera ett par gånger i veckan är ett väl beprövat sätt att bli både piggare, starkare och inte minst friskare. Det kan ibland vara svårt att komma i gång på egen hand. Att hjälpa personalen att komma i gång med regelbunden träning på en tränings-anläggning har visat sig vara en lönsam investering för såväl företag som för individen. Hälsointeriör har olika företagsavtal där vi erbjuder både träning och massagebehandling.